Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 28.12.2024 - 02:37:38 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
kvalita obrazu  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.12.2010 18:46 • ® BENSTANA
Je kvalitnější obraz ze satelitu nebo pozemního dig.vysílání? Mám satelit asi dva roky a zjistil jsem že programy na pozemním vysílání jdou podstatně lépe. Na satelitu mě jdou dobře jen Čt,Stv,Prima,Markýza na ostatních programech i placených(mám Skylink)se při prudších pohybech jakoby rozmazával obraz a na pozadí se tvoří někdy barevné mapy. Je to normální nebo mám špatně seřízenou anténu ?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

......  
15.12.2010 10:16 • ® BENSTANA
Asi takto,to nastavení barev určitě pomůže,jenže mám pocit jako by některé stanice byly razantně ošizené o tok dat(obraz někdy připomíná kvalitou spíše server YOUTUBE)ty mapy dělá hlavně HBO a taky je divné že jeden den to jde bez problémů a někdy hůře.Třeba se mě stalo při sledování Očka že se mě obraz u určitém intervalu několika sekund doslova ztrácel(jakoby na obrazovku sypal písek) Signál mám někde uroven asi 100%,kvalita 60-90% Zkoušel jsem naladit frekvenci NOVA HD a po zadání udajů mě to psalou uroven 100% kvalita 0%,takže jsem nic nanaladil.

Dobrý televizor, pokud nemá nějakou závadu, nemůže  
14.12.2010 23:04 • ® sobol
Dobrý televizor, pokud nemá nějakou závadu, nemůže a nesmí ukazovat na pozadí žádné barevné mapy. Možná jej nemáš správně nastavený - chce to správně nastavit parametry obrazu. Projdi si Menu v TV a trochu experimentuj.
Nebo zavolej na pomoc někoho, kdo se v tom lépe vyzná. Víc nelze poradit (kromě těch brýlí... :) ).
Nastavení=seřízení=nasměrování paraboly žádné barevné mapy neodstraní. Pokud je nasměrování správné, programy fungují O.K. Pokud není správné, tak kostičkují, nebo nejdou vůbec.
Osobně bych tipnul, že máš příliš vysoko nastavenou barevnou sytost v televizoru, nebo třeba i v sat. přijímači, jestli to u něj je možné měnit, což nevím. V mém Topfieldu to možné není, ale lze to měnit např. v Arivě...

Asi potrebuješ nové okuliare,tie staré už nejako  
14.12.2010 20:41 • ® vlado holub
Asi potrebuješ nové okuliare,tie staré už nejako nestíhajú kvalitatívne rozlíšenie. :D
Nejaké plechové krabice s názvom STB-DM-800 SE-HD-DM-500s,Parabola Alu Gibertini 90cm,motor SG-2100A.

doplnění  
14.12.2010 19:18 • ® BENSTANA
Televizor je LG LE5300 + Topfield SBI 2050. Předtím jsem měl Topfield 6000cr+Panasonic( označení už neznám,ale je 6 let starý s klasickou obrazovkou)a dělalo to uplně stejné problémy.

Jaký máš sat. přijímač a jaký televizor ?  
14.12.2010 19:10 • ® sobol
Který máš sat. přijímač a který televizor ? Uveď přesné označení.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist