|
sky link
|
|
14.06.2011 19:24 • ® jablonica |
|
|
Som dnes menila V predajni si odpisali len cislo starej zaplatila som 24euro a nic viac nechceli.Ked som prisla domov tak nova uz isla.Sice 2minuty nic ale potom nabehlo vsetko
Odpovědět
|
|
|
Ferguson 6018 - má niekto skúsenosti s ICE?
|
|
|
Som v podobnej situácii - neznáme meno, na ktoré bola karta registrovaná. Kúpené v kamennom obchode ešte v čase, keď sa to muselo registrovať na Čecha, číslo 285... Rozmýšľam o výmene za Irdeto ICE, ale mám obavu, či mi bude nová karta fungovať. Firmvér je preinštalovaný - AF6018CR_TSH_A6579_AUCPCnp.auc, nemám problémy zo zápismi. Budem rád, ak sa nájde niekto, komu to na tomto prijímači funguje.
Ďakujem
Odpovědět
|
|
|
odkial si a kolko si dala za tu kartu?
|
|
13.06.2011 12:32 • ® 1romeo1 |
|
|
odkial si a kolko si dala za tu kartu?
Odpovědět
|
|
|
Hlavně vše stihnout tak, aby karta Výměna byla
|
|
11.06.2011 07:57 • ® joscer |
|
|
Hlavně vše stihnout tak, aby karta Výměna byla zaregistrovaná do 30.6., aby jsi využila akce k připsání ceny karty výměna do kreditu u Skylinku.
Odpovědět
|
|
|
OK skusim to. Dakujem moc
|
|
11.06.2011 07:34 • ® core |
|
|
OK skusim to. Dakujem moc
Odpovědět
|
|
|
core
|
|
11.06.2011 07:27 • hujer23 |
|
|
do kolonky kde sa píše majitel napíš- karta kupená na burze
môžeš veriť mám to odskušané , ale samozrejme treba kartu prefotiť tam kde vidieť číslo a to k žiadosti priložiť. 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
no veru dako sa zacinam bat ze to nebola najlepsia
|
|
10.06.2011 23:47 • ® core |
|
|
no veru dako sa zacinam bat ze to nebola najlepsia kupa a peniaze budu fuc a z karty nic nebude. prinajlepsom aspon niekto bude mat uzitok.SAKRA
Odpovědět
|
|
|
Tak sa majte,nejak to doriešte musím končiť za
|
|
10.06.2011 23:24 • ® letas |
|
|
Tak sa majte,nejak to doriešte musím končiť za chvílu to letí. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
...dáko sa bojíš ??? odkiaľ máš tú kartu? normálne
|
|
10.06.2011 23:19 • ® patko33 |
|
|
...dáko sa bojíš ??? odkiaľ máš tú kartu? normálne začínam mať pochybnosti o zadovážení
Odpovědět
|
|
|
no prave . priezvisko a meno. ked to porovnaju s
|
|
10.06.2011 23:15 • ® core |
|
|
no prave . priezvisko a meno. ked to porovnaju s povodnou registraciou a nebude to suhlasit?
Odpovědět
|
|
|
Stačí meno a priezvisko a patko Ti pomôže,ale musí
|
|
10.06.2011 23:13 • ® letas |
|
|
Stačí meno a priezvisko a patko Ti pomôže,ale musí poznáť číslo karty. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
...len meno či???
|
|
10.06.2011 23:03 • ® patko33 |
|
|
...len meno či???
Odpovědět
|
|
|
dakujem moc. ale je tu dalsi zadrhel. v ziadosti
|
|
10.06.2011 23:00 • ® core |
|
|
dakujem moc. ale je tu dalsi zadrhel. v ziadosti chcu udaje o povodnom majitelovy. ???
Odpovědět
|
|
|
...daj číslo karty
|
|
10.06.2011 22:57 • ® patko33 |
|
|
...daj číslo karty
Odpovědět
|
|
|
JJ,asi tak a tu žiadosť nájdeš na stánke Skylinku.
|
|
10.06.2011 22:51 • ® letas |
|
|
JJ,asi tak a tu žiadosť nájdeš na stránke Skylinku.Keby sa poznalo meno a priezvisko na koho je registrovaná,tak ani fotka nie je potrebná. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
takze ak tomu spravne rozumiem staci emailom
|
|
10.06.2011 22:48 • ® core |
|
|
takze ak tomu spravne rozumiem staci emailom poslat fotku karty nejaku ziadost o zmenu uzivatela a ked ma "preregistruju" tak by som si mohla kartu vymenit?
Odpovědět
|
|
|
Predávajúci je neznámy?
|
|
10.06.2011 22:35 • ® letas |
|
|
Predávajúci je neznámy?Ak áno odfotiť kartu s číslom a poslať na skylink zmenu uživateľa,trebárs napísať,že bola kúpena cez net a bývaly majiteľ neznámy.Už zopár zákaznikom som tak kartu preregistroval na ich adresu,bo mali to na čechov,ktorých ani nepoznali. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
ja by som zavolal do skylinku a požiadal o
|
|
10.06.2011 22:32 • ® par32 |
|
|
ja by som zavolal do skylinku a požiadal o registraciu,ved karta bola kupena .ich zaujima platiaci zakaznik
Odpovědět
|
|
|
zatial ide . no a ked neviem registracne udaje ,
|
|
10.06.2011 22:26 • ® core |
|
|
zatial ide . no a ked neviem registracne udaje , neostava mi nic ine len cakat az prestane fungovat?
Odpovědět
|
|
|
Dokiaľ nepoznáš meno a heslo,tak asi ťažko.Vymení
|
|
10.06.2011 22:21 • ® letas |
|
|
Dokiaľ nepoznáš meno a heslo,tak asi ťažko.Vymení si ju ten,kto ich pozná.A,len tak mimochodom,ide tá karta? Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 24 / zobrazují se: 1 ... 20