Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 28.11.2024 - 09:45:49 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/1           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata
lyngsat stream parametry počítače

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Pristi rok necekejme zadne rozsireni  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.12.2011 21:35 • ® zenofex
Tak Holandani jiz uradujou (Skylink/CSLink): po Novem roce budou vracet jeden TP to znamena, ze nabidka se vyrazne pristi rok nerozsiri. Byla by blbost vracet TP a tentyz rok si zase jeden zamluvit. Takze po presunech na stavajici TP jeste narvou TV Pohoda a jeste nejaky plan. kanal a to je vse. HD nove zadne, max. s velkym otaznikem Barrandov HD nebo JOJ HD. Skylink da po CS Link Markizu HD a CS Link zase Primu HD. Nic vic radeji necekejme.
Budu sledovat zda budou takhle setrit i na jinych trzich (Nizozemsko, Rakousko a pod.)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

zenofex  
31.12.2011 11:50 • ® BIDLO1
To taky nebylo myšleno přímo na tebe ale tak nějak všeobecně. Takové řeči typu "Kdy se bude rozšiřovat,už dlouho nic nového nepřibylo,já chci ještě to a já zase ono" slyším naprosto všude.

@1mcm: Rozsirovani poctu stanic v nabidce je jedna  
31.12.2011 11:23 • ® zenofex
@1mcm: Rozsirovani poctu stanic v nabidce je jedna vec a prechod na 16:9 a HD je vec druha. Prvni vec Holandani ovlivnit muzou, druhou nikoliv, protoze je to vec televizi. Ja psal o tom prvnim.
@BIDLO: Nic jsem nepsal o tom, jestli je soucasny stav v poctu stanic hodne nebo malo. Reagoval jsem pouze na zmeny na TP a vraceni TP a z toho mi vyplynulo, ze se pridavat nove programy (na existujici TP) nechystaji.
@fanynsat: Je to zatim test, a z kapacity Bulharu nikoliv Skylinku. Muze se stat, ze Viasat zameni za Motor Sport.
Ja psal o rozsireni na TP Skylinku/CS Linku.

To jsou zase kecy nic nepřidají-hlavně,že skylink  
31.12.2011 09:08 • ® fanynsat
To jsou zase kecy nic nepřidají-hlavně,že skylink testuje ,,VIASAT HD,,na fr. 12207

RE:Rozšíření.  
30.12.2011 23:20 • ® BIDLO1
Ono je to spíš tak že někteří i kdyby tam měli 100 placených programů tak budou mít furt málo. :bad:

® 1mcm  
30.12.2011 20:42 • ® par32
Nesuhlasim,tento segment sa musi meniť a hlavne vyvijať.Stagnacia je znakom poklesu. ;)
všetkym krasneho silvestra :good:

Nevím,co pořád rozšiřovat?Co není 16:9,tak dát do  
30.12.2011 19:33 • ® 1mcm
Nevím,co pořád rozšiřovat?Co není 16:9,tak dát do 16:9 a co není HD dát do HD.Programů je jistě dost.

Holt je krize...dolar už stojí přes 20 Kč...  
29.12.2011 21:55 • ® sobol
Holt je krize...dolar už stojí přes 20 Kč...
Třeba jim málo platíme... :D

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist