|
Spokojnosť.
|
|
20.11.2012 12:12 • ® kakajan |
|
|
Takisto nakupujem v Ellane max.spokojnosť!Na emaily odpovedajú okamžite aj cenove nemajú konkurenta a servis takťiež výborný.
Odpovědět
|
|
|
® smscz
|
|
19.11.2012 21:46 • ® par32 |
|
|
Prijemny večer!
ja nakupujem iba v ellane,ale oni sa sami označuju ako internetova predajna ,aj ked maju aj kamen.
Ich by som nepočital.Oni v serioznosti a cenach ťažko najdu konkurenta
Odpovědět
|
|
|
par32
|
|
19.11.2012 18:38 • ® smscz |
|
|
Ahoj, je pravda že jen někde ví, co se od nich žádá. Mám tu už 2 týdny z Ellano novou Anacondu Plus a vše šlape jak má. Co jsem jim napsal, mi tam připravili, co jsem chtěl vědět navíc, mi vysvětlili a poradili. Na emaily odpovídají i v 8 hodin večer. Šlapou také "problémové" Eroxy - minulý týden to někdo řešil na nejmenovaném skvělém fóru, že mu na stejném přijímači nejdou. S dopravou vyšla levněji než ve slavném českém státě bez dopravy. Takže co dodat? Můžu pouze doporučit. 5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
Odpovědět
|
|
|
RE:Nezaregistrovaná karta "výměna".
|
|
19.11.2012 07:32 • ® BIDLO1 |
|
|
Skajka: No tak na čtyři roky honem rychle zapomeň.
Odpovědět
|
|
|
kludne zavolaj
|
|
18.11.2012 16:28 • ® grofzofre |
|
|
na blavacke tel. c., len daj predvolbu na noveho zakaznika a nie na hlasenie problemu lebo si pockas. sa telit?
Odpovědět
|
|
|
JPsantena, najrýchlejší spôsob je telefonát 02/20
|
|
18.11.2012 14:19 • ® Skajka |
|
|
JPsantena, najrýchlejší spôsob je telefonát 02/20 250 241, dať sa prepojiť na operatora a budeš hneď zaregistriovaný
Odpovědět
|
|
|
® jpsantena
|
|
18.11.2012 13:23 • ® letas |
|
|
Alebo cez predajcu,ktorý má na to oprávnenie,alebo napíš na letas@centrum.sk Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
® jpsantena
|
|
18.11.2012 13:06 • ® par32 |
|
|
Až budeš kupovať satelit najbližšie uvedom si že najlepšie nakupiš v špecializovanej predajni .Tam ti aj poradia ,čo v nayke nehrozi ani omylom
Odpovědět
|
|
|
® jpsantena
|
|
18.11.2012 13:04 • ® par32 |
|
|
požiadaj o elektronicku registraciu starej karty cez fb sukromnou spravou
Odpovědět
|
|
|
Ako zaregistrovať kartu "výmena"cez internet, keď
|
|
18.11.2012 12:07 • ® jpsantena |
|
|
Ako zaregistrovať kartu "výmena"cez internet, keď bola stará karta registrovaná (r.2008)písomne,takže neviem prihlasovacie meno ani heslo ,musím ju zase registrovať písomne ?Odpovedi zo SKYLINKU som sa zatial nedočkal.
Odpovědět
|
|
|
Tento prístroj mi šľapal ako hodinky celé štyri
|
|
18.11.2012 08:31 • ® Skajka |
|
|
Tento prístroj mi šľapal ako hodinky celé štyri roky a keď na 2. pokus sa mu podarilo načítať novú kartu, dúfam, že ma čakajú ďalšie štyri bezstarostné roky
Odpovědět
|
|
|
RE:Nezaregistrovaná karta "výměna".
|
|
17.11.2012 09:32 • ® BIDLO1 |
|
|
SL 30 AR CW jsou krámy které kdysi opravdu ve velkém prodávali v Nay elektro. Je to defakto ta hrůza Strong SRT 6500 v jiném kabátě. ICE karta v něm ale kupodivu chodí jak jsem zjistil,k zasekávání docházelo vždy jen tehdy pokud jsem chtěl vystoupit z menu,podmíněného přístupu po kontrole zápisů,při běžném provozu ne.
Skajka:ten nový přijímač tě stejně nemine,s tímhle zázrakem už díru do světa přesto neuděláš.
Odpovědět
|
|
|
V tých kamenných obchodoch sa veľa dobrých rád v
|
|
16.11.2012 22:42 • ® letas |
|
|
V tých kamenných obchodoch sa veľa dobrých rád v tejto oblastí asi ťažko dočkáme. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
Podľa toho odborníka v Nayke mi to nemalo ísť
|
|
16.11.2012 22:21 • ® Skajka |
|
|
Podľa toho odborníka v Nayke mi to nemalo ísť práve preto, že je to Cryptoworks.
Ale už mám po probléme, kartu som vytiahla, ešte raz vložila a už ju konečne načítalo. Ešte dobre, že som nedala na radu "odborníka" a nepriniesla si domov nový prijímač
Odpovědět
|
|
|
Ten prijimač by to mal zládnuť,má čítačku
|
|
16.11.2012 21:43 • ® letas |
|
|
Ten prijimač by to mal zládnuť,má čítačku cryptoworks,treba len tú novú kartu tam správne vložiť a počkať kým sa načíta.Pre istotu mi napíš číslo tej novej karty na email,skontrolujem Ti,či je v poriadku. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
JJ pozerám STV 1. Bola som v NAYke, kde som
|
|
16.11.2012 21:28 • ® Skajka |
|
|
JJ pozerám STV 1. Bola som v NAYke, kde som kupovala prijímač, ale nie som o nič múdrejšia. Prijímač si podľa nich musím kúpiť nový. Tento mám presne 4 roky a podľa nich už je starý.
Operatorka mi kartu zaregistrovala, takže chyba je už len v prijimači.
Ako alebo kde zistím akú mám čítačku ?
Odpovědět
|
|
|
Tak asi už pozeráš,keď nič nepíšeš.
|
|
16.11.2012 20:53 • ® letas |
|
|
Tak asi už pozeráš,keď nič nepíšeš. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
A čo ta operátorka,urobila tú výmenu?
|
|
16.11.2012 20:36 • ® letas |
|
|
A čo ta operátorka,urobila tú výmenu? Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
® Skajka
|
|
16.11.2012 20:23 • ® letas |
|
|
Napíš na letas@centrum.sk Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
Pri registrácii karty sa vždy v Skylinku(kr...i)
|
|
16.11.2012 18:29 • ® vlado holub |
|
|
Pri registrácii karty sa vždy v Skylinku(kr...i) pýtajú na to, aký máš STB,ale to nerieš,je to viac-menej nepodstatné.Ak má STB UNI čítačku,tak ti túto kartu spracuje,tak ako doposiaľ v pohode.Nech sa darí. Nejaké plechové krabice s názvom STB-DM-800 SE-HD-DM-500s,Parabola Alu Gibertini 90cm,motor SG-2100A.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 27 / zobrazují se: 1 ... 20