|
co stale frflete... ja som so smerovanim rtvs
|
|
|
co stale frflete... ja som so smerovanim rtvs spokojny...docela casto pozeram rtvs co som pred par rokmi ani nevedel ze rtvs-stv existuje. Na druhej strane CT jednotka ide dole vodou...Sa normalne bojim pustit CT1 aby nahodou na mna nevyskocila janzurka, mensik atd...tolko repriz zabavnych estrad z dob minulych hadam nema ani reklama na mobilneho operatora...ct dvojku drzia len dokumenty-dakujem neprosim mam ine alternativy...
Odpovědět
|
|
|
neviem ci pouzivaju stare kamery, len mam info ze
|
|
27.03.2014 18:36 • ® mjamriska |
|
|
neviem ci pouzivaju stare kamery, len mam info ze kupovali nove HD kamery znacky tusim Ikegami, stv tusim ani stare hd kamery nemala
Odpovědět
|
|
|
Kvalita obrazu stv je nedostatocna pretoze
|
|
27.03.2014 13:17 • jarmil |
|
|
Kvalita obrazu stv je nedostatocna pretoze pouzivaju stare kamery HD obraz je na urovni SD ale logo stv HD ide ostro . Toto logo za ridtelovania p.Zemkovej stalo niekolko milionov :1,:2 . Slovasport 1.2.3.kvalita orazu to iste miesto travy zelena machula .Wau zase kockuje pri pohybe ,ct je ok.
Odpovědět
|
|
|
podla mna
|
|
04.03.2014 09:04 • ® major13 |
|
|
je STV1 HD, jedna z najlepsich cesko - slovenskych tv stanic. obsah aj tech. kvalita vysielania je dobra. len dufam ze STV HD nebude cez sat. zmrsene nizkym bitrate...
Odpovědět
|
|
|
Ceska televize
|
|
04.03.2014 00:23 • ® dúfuz |
|
|
Klasika, slovakom sa zda, ake ma CT uzasne stanice. Pritom samotnym obyvatelom CR sa ani moc nepozdavaju
Kvantita nie je vsetko, v tejto rozkradnutej krajine mozeme byt vobec radi, ze mame stale nizke vypalne za koncesie.
Odpovědět
|
|
|
co stale frflete... ja som so smerovanim rtvs
|
|
03.03.2014 21:54 • ® mdrak |
|
|
co stale frflete... ja som so smerovanim rtvs spokojny...docela casto pozeram rtvs co som pred par rokmi ani nevedel ze rtvs-stv existuje. Na druhej strane CT jednotka ide dole vodou...Sa normalne bojim pustit CT1 aby nahodou na mna nevyskocila janzurka, mensik atd...tolko repriz zabavnych estrad z dob minulych hadam nema ani reklama na mobilneho operatora...ct dvojku drzia len dokumenty-dakujem neprosim mam ine alternativy...
Odpovědět
|
|
|
® marecek007 Aby si sa z těch Čechú náhodú
|
|
|
® marecek007
Aby si sa z těch Čechú náhodú nepotento a co Moraváci a Slezané ty jeden Maďare.
Odpovědět
|
|
|
treba platit predstavenstvo atd...
|
|
03.03.2014 16:20 • ® JohnCena |
|
|
treba platit predstavenstvo atd... Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8