zdravím,kúpil som televízor LG 55LB580V a CA modul od neotion skylink ready CI+ irdeto a potreboval by aby ste mi poradili ako nainštalovať tento modul do tv. Vedeli by ste mi poradiť? stále mi vypisuje žiadny modul CI.skušál som už asi všetko. poziadal som aj o pomoc skylink aj lg a aj ked som to robil podla ich pokynov aj tak mi to nejde. Stále mi vypisuje zadny modul CI. Má niekto stýmto skusenosti ?
naštěstí sem tě zablokoval protože nemíním číst tvé bláboly, nedělej ze sebe většího/doplní si každý dle uvážení/než jsi.Vedle tě už znají co jsi zač tak se ukájej dál.
hlavně že ty si pradil-hlavně ten jako obvykle tvůj kyd , když už nevíš co a jak tak si ulevit rejpáním,když ti to netrpí na vedlejším foru tak si ulevuješ tady že.
Ty si takový ušlápnutý méněcenný ubožák.
To ti nestačí že na vedlejším foru je tvoje diskuse chceš radit tady?
Tam to s tebe lezlo jak z chlupatý deky a věřím že jsi všechno neřekl.
Tento modul co popisuješ tak chodí v lg bez jakýchkoliv problémů,a podle tvých reakcí na vedlejším foru tak je to mezi gaučem a tv.
Takže by bylo nejlepší když o tom víš kulový a nejsi schopen to dát dohromady tak si zavolat někoho kdo to umí.A bez urážek jako vedle.
V PRVÉ ŘADĚ SI PŘEČTI NÁVOD K TV.