|
kto dnes pozera filmy s reklamamy toho uprimne
|
|
15.05.2018 13:58 • ® mjamriska |
|
|
kto dnes pozera filmy s reklamamy toho uprimne lutujem
Odpovědět
|
|
|
@andzuk
|
|
12.05.2018 20:22 • ® arsat84 |
|
|
Reklama nie je problém. Otázka je, bude to Irdeto?
Odpovědět
|
|
|
@mjamriska
|
|
12.05.2018 20:21 • ® arsat84 |
|
|
Bude to Conax?
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
12.05.2018 16:09 • ® andzuk |
|
|
Že je veľa reklamy? Pred 20 rokmi som si nahrával filmy zo SAT1, RTL a podobných staníc na VHS a tej reklamy už vtedy tam mali toľko čo je dnes u nás. Komerčné stanice v Británii jej majú oproti nám ešte viacej, ešte môže byť aj horšie.
Odpovědět
|
|
|
arsat84
|
|
12.05.2018 09:09 • ® mjamriska |
|
|
ach boze, coho sme sa tu zase dockali
Odpovědět
|
|
|
@andzuk
|
|
11.05.2018 22:41 • ® arsat84 |
|
|
Problém nášho trhu je vo viacerých rovinách od tej najdôležitejšej, kedy zlyhal štát a štátny dozor a výsledkom je, čo užívateľ dostane za svoje peniaze. A ten obsah staníc je katastrofa! Je to mediálny odpad prebaľovaný do rôzne kamuflovaných staníc. Výsledkom je otupenie divákov, ktorí podstatnú časť pozerania TV venujú prepínajú z programu na program, z reklamy na reklamu, namiesto sledovania programu.
Odpovědět
|
|
|
Nepostrehol som, že by ma môj SAT operátor
|
|
11.05.2018 22:24 • ® andzuk |
|
|
Nepostrehol som, že by ma môj SAT operátor ukracoval o stanice. Ak zmení cenu služby, vždy prehodnocujem či sa mi to ešte oplatí, alebo idem k inému za lepšími podmienkami. Áno, úbytok nastal u českých staníc, ale to bolo predsa bloknuté plošne u všetkých operátorov. Vo výbere SAT alebo TV operátora dnes máme neobmedzené možnosti, obmedzené len jednotlivou skladbou staníc, ktoré ponúkajú. Aj preto som skeptický, že Orange ide do vlastnej ponuky za tejto situácie na trhu.
Odpovědět
|
|
|
@andzuk
|
|
11.05.2018 21:12 • ® arsat84 |
|
|
No dobre, lenže si asi nevšímavý. Ten balík je čoraz chudší, lebo Ti z neho vždy niečo na pošte ukradnú. A ten kuriér chodí na ošarpanej škodovke, lebo pošta si najíma chudákov, ktorí sú ochotní priviesť balík a strpieť ponižovanie za pár centov. Tak aby si sa nečudoval, keď Ti jedného dňa nepríde žiadny balík...
Odpovědět
|
|
|
Mne je jedno kto vlastní Skylink. Dodáva službu,
|
|
11.05.2018 19:40 • ® andzuk |
|
|
Mne je jedno kto vlastní Skylink. Dodáva službu, sprístupňuje mi programy. Keď mi kuriér prinesie balík, tiež ma nezaujíma ako sa mu vodí. Donesie, bodka. SAT provideri sprístupňujú stanice, bodka.
Odpovědět
|
|
|
@andzuk
|
|
10.05.2018 10:10 • ® arsat84 |
|
|
Najprv si definujme, kto je tzv. Skylink a čo je jeho problém. Právne je od roku 2014 majiteľom súkromný investičný fond pod krídlami finančného domu Astorg vo Francúzsku. Ten ovláda M7 Group so sídlom v Luxemburgu, pod ktorým je aj tzv. Skylink. Na oficiálnej stránke Astorgu honosne tvrdia, že M7 Group je vedúca firma v oblasti poskytovania služieb platenej TV s viac ako 3 miliónmi abonentov v Európe, čo je samozrejme blud. Jedine, ak do toho rátajú tých, ktorí načierno Skylink pozerajú, čo devastuje samotný trh a okráda čestných zákazníkov cez SERPO. A preto bol tzv. zástupca J.G. medzinárodne vyzvaný, aby Skylink urobil kroky k náprave.Otázne je, či to nie je iba fraška a naivita, lebo kto má pod pláštikom Astorg, M7 Group a ďalšími kopami sročiek aké kšefty ?! jedno je isté, ak by sa v Nemecku dialo to, čo robí Skylink v ČR a SR, bol by už zlikvidovaný...
Odpovědět
|
|
|
Skylink nie je nováčik na trhu, nevidím dôvod aby
|
|
09.05.2018 23:02 • ® andzuk |
|
|
Skylink nie je nováčik na trhu, nevidím dôvod aby mal na tomto trhu problémy. ten isto prežije pokusy ako Flix.
Odpovědět
|
|
|
@andzuk
|
|
09.05.2018 22:00 • ® arsat84 |
|
|
Orange ako najväčší mobilný operátor bude visieť na riskantnej šnúrke Skylinku, ktorý má viacero problémov a môže sa kedykoľvek pretrhnúť? Nakoniec, už len samotný test niečo signalizuje...
Odpovědět
|
|
|
Orange má už predsa SatTV Extra (od Skylinku).
|
|
09.05.2018 21:11 • ® andzuk |
|
|
Orange má už predsa SatTV Extra (od Skylinku). Načo by sa babrali s vlastnou ponukou. Bude to stratové.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13