|
@wama
|
|
22.03.2019 20:52 • ® ku.ba |
|
|
"- len kecy." asi jsem od avastu utekl proto, že je tak výborný?
Bez keců, vidím to tak, jak jsem napsal.
Odpovědět
|
|
|
PRIHLASENIE DO AVASTU
|
|
22.03.2019 17:08 • ® wama |
|
|
Otvor avast v polozke UPGRADOVAT sa prihlas a na rok ho mas aktivny.Po roku ta budu avizovat a zasa predlzis.
Spokojnost vela rokov.
Ostatny diskutujuci - len kecy.
Odpovědět
|
|
|
@hyundai003
|
|
22.03.2019 09:52 • Správca |
|
|
hyundai003 k comu ste tu komu uzitocny s tymito osobnymi vybavovackami. To vas mozem rovno zablokovat a vyjde to narovnako. Ved sa uz uvedomte.
Odpovědět
|
|
|
zetor 25
|
|
21.03.2019 20:13 • ® hyundai003 |
|
|
No tak jsi odpálil dalšího člověka nějakého Pavka když viděl jací lidé tam jsou ihned zrušil registraci,ani se mu nedivím.
Odpovědět
|
|
|
Ještě bych rád dodal:že záleží co si tam
|
|
21.03.2019 14:39 • ® lubos |
|
|
Ještě bych rád dodal:že záleží co si tam zafajfkuješ .To ,že nejdou hrát hry je nejspíš jeho nastavením.Ty ochrany se nechaj vypnout.Tak ,že je chyba mezi počítačem a klávesnicí.Tím nechci nikoho urazit.Antivirák zadarmo.Proto se o něm moc nepíše.Luboš
Odpovědět
|
|
|
@ Lubos
|
|
21.03.2019 14:09 • ® Zetor25 |
|
|
ten Antivirus Comodo som mal ešte na Windows XP, a poviem pravdu nešla mi potom ani jedna hra lebo ju stále blokovalo, tak som ho odinštaloval a ďalšie som AVG,ale ten nájde každý vírus takže asi tak, na notebooku Mám Arivu neviem skade pochádza ten antivírusový program ale je tiež dosť dobrý.Len neviem či je aj v Českom jazyku.Ozaj treba mi do PC antivirus k eď tam hrám iba hry a sem tam idem aj na internet?
Odpovědět
|
|
|
@lubos
|
|
21.03.2019 12:58 • ® ku.ba |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Comodo premium.Je zadarmo a funkční. Mám ho
|
|
21.03.2019 11:28 • ® lubos |
|
|
Comodo premium.Je zadarmo a funkční. Mám ho spoustu let.Budeš se divit co má funkcí.Má v sobě i prohlížeč jako je Firefox.
Odpovědět
|
|
|
@zaseja
|
|
19.03.2019 19:08 • ® ku.ba |
|
|
Proč seješ okolo s sebe nanávist? Počítač úzce souvisí se satelitní technikou, když nic jiného, tak se používá pro přístup na satelitní forum. Více tolerance prosím, děkuji.
Odpovědět
|
|
|
ku.ba
|
|
19.03.2019 17:59 • ® Zetor25 |
|
|
Vďaka za odpoveď. Ja som mal kedysi na XPčku ešte avg Antivirus ale ten bol taký na figu antivirak že keď som stiahol nejaký súbor Exe na ulozto tak mi tam nabehovalo Trójsky kôň a dalo mi ten súbor do vírusovej truhly.
Odpovědět
|
|
|
@Zaseja
|
|
19.03.2019 17:56 • ® Zetor25 |
|
|
Zase ja?, Prečo by som mal ja spanovať veď už asi všade sa na satelitných fórach dá Diskustutovať o PC?, Keď dostaneš normálne odpovede aj k PC téme na SAT fóre tak nie je čo riešiť.Chápeš?,
Odpovědět
|
|
|
Toto je satcentrum a nie avast pokec . tak , zase
|
|
19.03.2019 17:52 • ® zaseja |
|
|
Toto je satcentrum a nie avast pokec . tak , zase spam ako vždy . najprv napíš na parabolu . 4K
Odpovědět
|
|
|
Já používám 360 total security od strýčka Si...
|
|
19.03.2019 15:41 • ® fanynsat |
|
|
Já používám 360 total security od strýčka Si...
Odpovědět
|
|
|
Kdysi výborný Avast, je dnes to nejhorší, co můžeš
|
|
19.03.2019 14:46 • ® ku.ba |
|
|
Kdysi výborný Avast, je dnes to nejhorší, co můžeš použít. Je tak zas.anej blbostma a komercí, že je téměř nepoužitelnej. Na desítkách mám pouze Defender a víc nepotřebuji. Na mobilu mám Eset a v pohodě.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 15 / zobrazují se: 1 ... 14