Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 02.07.2024 - 06:46:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Max je spuštěn v Evropě a přináší divákům to nejlepší z portfolia Warner Bros. Discovery

  Autor: HBO Max EMEA/Warner Bros. Discovery , e-mail: info@warnerbrosdiscovery.com Přidané: 22.05.2024


Společnost Warner Bros. Discovery oznámila, že Max, její rozšířená streamovací služba, je k dispozici ve 20 evropských zemích, a to ve střední a východní Evropě, v severských zemích a na Pyrenejském poloostrově. Konkrétně jde o tyto státy: Andorra, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česko, Dánsko, Finsko, Chorvatsko, Kosovo, Maďarsko, Moldavsko, Monako, Norsko, Portugalsko, Rumunsko, Severní Makedonie, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Španělsko a Švédsko.


Max nabízí předplatitelům dvakrát víc obsahu v porovnání s předchozí službou HBO Max. Už teď si můžou diváci užívat kvalitní podívanou, jako jsou filmy z produkce Warner Bros. (Duna: Část druhá, Barbie, Wonka, Joker, Harry Potter) a seriály HBO Originals (The Last of Us, Bílý lotos, Euforie, Temný případ: Noční krajina, Sympatizant).

Dne 17. června bude mít navíc premiéru druhá řada Rodu draka. Nechybí ani Přátelé a další seriály od Warner Bros. Television a oblíbené pořady z Discovery, jako jsou 90denní snoubenci, Král dortů, Zlatá horečka a Nazí a vystrašení.

Max spojuje kultovní podívanou z HBO Max, neobyčejné příběhy ze života od produkce Discovery a zásadní sportovní události z Eurosportu. Nabídne tak divácký zážitek, který si užije každý člen rodiny.

V evropských zemích, kde je Max dostupný, je to jediné místo, kde uvidíte živě každý moment Olympijských her v Paříži 2024 – každý zápas a závod, každého sportovce i tým, každý medailový okamžik. Paříž 2024 je součástí všech variant předplatného, a tak si může každý divák užít největší sportovní událost na světě.

Max je dostupný na celé řadě zařízení a platforem, mezi které patří chytré televize (Samsung, LG a Android TV™), multimediální centra (Apple TV a Google Chromecast™), herní konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One a Xbox Series X|S), mobily a tablety (iPhone, iPad, iPod Touch a Android™), a online na webu Max.com. Max je také součástí nabídky celé řady televizních, internetových a mobilních operátorů. Zákazníci můžou za předplatné platit pomocí nejrozšířenějších způsobů platby (Visa, Mastercard, Amex, PayPal) a na většině trhů také přímo v aplikaci (prostřednictvím obchodů Apple App Store, Google Play Store a Samsung Checkout).

Rozšíření do Evropy navazuje na spuštění Maxu v USA, Latinské Americe a Karibiku. Dne 11. června dorazí Max do Francie a Polska, ve stejný den bude spuštěna vylepšená aplikace HBO Max v Nizozemsku a 1. července i v Belgii. V červenci tedy bude Max dostupný v 25 zemích Evropy a celkem v 65 státech a územích po celém světě. Další na řadě bude jihovýchodní Asie, kde by měl být Max spuštěn ještě letos.


O společnosti Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery je mediální a zábavní společnost, která disponuje nejrozmanitějším portfoliem obsahu a značek v oblasti televize, filmu a streamingu. Warner Bros. Discovery (WBD) působí ve více než 220 státech a teritoriích a její portfolio existuje ve více než 50 jazycích. WBD inspiruje, informuje a baví diváky po celém světě prostřednictvím svých ikonických značek a produktů, jako jsou Discovery Channel, discovery+, BluTV, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV a další. Více informací najdete na webu www.wbd.com.


Pavla Brožková, PR Czech Republic & Slovakia – HBO Max EMEA, 21. 5. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.05.2024 • Na Voyo mieria posledné epizódy minisérie Iveta
03.05.2024 • Media Club rozšiřuje své portfolio. Nově zastupuje streamovací službu CANAL+
01.05.2024 • Začínají semifinálové zápasy fotbalové Ligy mistrů
18.04.2024 • Skvelá správa pre fanúšikov slovenského stand-upu. Voyo pripravuje špeciál s komikom Joe Trendym
03.04.2024 • Telly spouští jarní kampaň, nabízí kombinované slevy s Nordic Telecom
21.03.2024 • Max bude spuštěna v Česku a na Slovensku 21. května 2024

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist