Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 02.07.2024 - 06:47:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

BBC First vstupuje na trh v České republice a na Slovensku

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 04.06.2024


Společnost BBC Studios oznámila, že prémiový filmový kanál zaměřený na britská dramata BBC First přichází na český a slovenský televizní trh ve spolupráci s největšími telekomunikačními operátory. Od 3. června jej do své nabídky zařadí T-Mobile a O2 v České republice, na Slovensku pak Slovak Telekom.


BBC First letos slaví své 10. výročí. Za posledních deset let své existence si vybudoval silnou pozici na trhu a získává si diváky po celém světě. Přináší na obrazovky originální, průlomové a kritikou uznávané filmové drama prostřednictvím osobitého britského objektivu. Značka BBC First vstoupila poprvé na český a slovenský trh v listopadu 2023 ve formě videotéky v síti T-Mobile a Slovak Telekom a nyní přichází jako samostatný lineární televizní kanál.

BBC First nabídne divákům nové nezapomenutelné příběhy a postavy. Mezi hlavní červnové premiéry patří Six Four, kritikou oceňovaný čtyřdílný thriller s Kevinem McKiddem, který se ponoří prostřednictvím pohřešované dcery policejního detektiva do témat únosu, korupce a zrady. Seriál bude mít premiéru ve středu 5. června ve 21:00 hod.

BBC First bude také vysílat první a druhou řadu Maigret, s celosvětově uznávaným hercem Rowanem Atkinsonem v roli legendárního francouzského detektiva Julese Maigreta. První díl strhující kriminální série odehrávající se v Paříži 50. let bude uveden v pátek 7. června ve 21:00 hod.

První řada Hope Street bude mít premiéru ve čtvrtek 20. června v 17:45 hod. (v programu od pondělí do pátku). Příběh se odehrává ve fiktivním městě Port Devine na pobřeží Severního Irska. Soustřeďuje se na policejní oddělení Port Devine a záhadný příjezd anglické detektivky Leily Hussainové, kterou hraje Amara Karan, první muslimská policistka v historii města.

„Jsme nadšeni, že můžeme být svědky neustálého růstu a úspěchu naší globální značky BBC First v posledním desetiletí. Neumím si představit lepší způsob, jak si tento milník připomenout, než dalším rozšířením na nové publikum, a to společně s našimi významnými partnery v Česku a na Slovensku, kterými jsou T-Mobile, Slovak Telekom a O2. BBC First představuje jedinečnou příležitost pro fanoušky britské filmové drama tvorby a přináší rozmanitou škálu programu, který zahrnuje jak provokativní, poutavá vyprávění a spletité příběhy, tak i lehká kriminální dramata,“ řekl Bartosz Witak, generální ředitel pro střední a východní Evropu v BBC Studios.

BBC First startuje v České republice a na Slovensku 3. června. Kanál bude plně lokalizovaný s českými titulky pro předplatitele T-Mobile a O2 v České republice a Slovak Telekom na Slovensku a připojí se k BBC Earth a BBC News, které jsou již v obou zemích dostupné.


O BBC Studios

BBC Studios je komerční dceřiná společnost BBC Group s tržbami 2,1 miliardy GBP v 22/23 (2021/22: 1 630 milionů GBP). Podnik, který přenáší myšlenku od myšlenky na obrazovku a dál, je postaven na dvou provozních oblastech: globální Content Studio, které produkuje, investuje a distribuuje obsah po celém světě a Global Media & Streaming provozující televizními kanály BBC, služby a další společné aktivity BBC ve Velké Británii a na mezinárodní úrovni. Každý rok podnik vytvoří kolem 2 500 hodin britských oceňovaných programů, přičemž více než 80 % celkových příjmů BBC Studios pochází od partnerů mimo BBC, včetně Discovery, Apple a Netflix. Jeho obsah je mezinárodně uznávaný napříč širokou škálou žánrů a specializací, včetně titulů jako Star Dance, Top Gear, série Planeta, Bluey nebo Pán času. BBC.com je globální digitální zpravodajská platforma BBC Studios, která nabízí aktuální mezinárodní zprávy, hloubkovou analýzu a další atributy.


Eva Sedláčková, Zastoupení BBC Studios v ČR a SR, Channels, 3. 6. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2024 • Sobotu ozdobí finále Ligy mistrů, Dortmund vyzve Real
22.05.2024 • Max je spuštěn v Evropě a přináší divákům to nejlepší z portfolia Warner Bros. Discovery
08.05.2024 • Na Voyo mieria posledné epizódy minisérie Iveta
03.05.2024 • Media Club rozšiřuje své portfolio. Nově zastupuje streamovací službu CANAL+
01.05.2024 • Začínají semifinálové zápasy fotbalové Ligy mistrů
18.04.2024 • Skvelá správa pre fanúšikov slovenského stand-upu. Voyo pripravuje špeciál s komikom Joe Trendym

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist